Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.

CH S*Källtäppans Una Usinda - Sinda

Född: 2004-12-01--2007-09-11

Färg: SBI c 21, Lilatabbymaskad

 

Kattungar: X- och B2-kullen

Vi fick alldeles för kort tid tillsammans med vår älskade Sinda. Hon gick mycket hastigt bort i RCM (trots friscanning av hjärtat två månader tidigare) efter ett väldigt snabbt sjukdomsförlopp på bara några dagar. Saknaden efter henne är oerhörd, men man måste vara tacksam för den korta tid vi ändå fick tillammans med henne då hon gladde våra liv. Jag hade önskat henne ett långt liv, men man råder inte över naturen, och får bara acceptera ödet. Sinda kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan. Tack för de år du förgyllde våra liv!

 

Det var väldigt jobbigt att förlora min underbara lilatabby hona som jag väntat på i så många år! Lilatabby är en av mina favoritfärger, så lyckan var stor när jag fick två lilatabbyflickor i samma kull och Sinda skulle såklart stanna kvar!

 

Sinda var en blyg liten tjej som hade smeknamnet Sinda Sötnosen. Hon hade ett sött uttryck, lite högt placerde öron och lite rak profil, men utvecklades mycket fint och jag tyckte verkligen om hennes bredd på huvudet och hennes uttryck! Veckan innan hon gick bort så tog hon sin Champion-titel och hade aldrig varit vackrare!

 

 

 

CH S*Källtäppans Una Usinda

Far: S*Vårbergets Emil

SBI a 21

Mor: IC Vinsbobäckens Akvarella

SBI g

IC Vinsbobäckens Akvarella, SBI g
S*Vårbergets Emil, SBI a 21