Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.

S*Linéahuset's Memphis Rock Star - Rocky

Född: 2014-05-19

Färg: SBI d, Rödmaskad

 

Kattungar: I2-, J2-, K2-, L2-, M2-, N-, och O-kullen

Vi hade inte alls letat efter en egen hane, men så fanns han bara där! :)

Ewa Hagel, Linéahusets Birmor i Örebro hade en kull med två röda hanar och eftersom Ewa började sin uppfödning med Källtäppans La Linéa 1994 så kändes det bara så rätt att ha en egen röd hane med mina gamla linjer långt bak i stamtavlan! :)

Stamtavla

S*Linéahuset's Memphis Rock Star

Far: DK Oddenvejen’s Quijarro

SBI n

Mor: S*Linéahuset's Po di sole

SBI h

DK Oddenvejen’s Quijarro
S*Linéahuset's Po di sole

Vi åkte och tittade och bestämde oss såklart för att vi ville ha Rocky! Tusen tack Ewa för att vi fick köpa vår myspys!

Rocky är väldigt gó och speciell! En riktig nallebjörn som vet vad han vill och vet sitt värde! Han är en väldigt vänlig och värdig katt som säger ifrån när han anser sig fel behandlad! Han älskar att ligga på bordsdukar, helst direkt efter att han kommit in med grusiga tassar! :) Rocky har gett oss många otroligt fina kattungar och är numera kastrat!

 

Rocky kunde inte acceptera Aggy i familjen när han blev könsmogen. Ingen av dem ville ge sig så de slogs på liv och död, det var helt ohållbart, ingen mådde bra. När Pernilla från Falun kom och tittade på andra P-kullen så behövde hon bara se Rocky i ögonen i 10 sek för att veta att han skulle bo hos henne och birman Alfred! <3 Rocky har inte kunnat få ett bättre hem och de två herrarna leker som aldrig förr! <3 Vi är så otroligt tacksamma och glada för det!