Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.

S*Källtäppans Mea Milea, SBI e

och

 S*Linéahuset's Sir Agathon, SBI b 21

 

Kattungar planeras under våren/sommaren 2021.

 

Väntade färger är röda och crememaskade hanar och brunsköldpadd-, blåsköldpadd-, chokladsköldpadd- och lilasköldpaddsmaskade honor, samt tabbyvarianterna av dessa färger!

 

 

S*Linéahuset's Sir Agathon, SBI b 21. S*Linéahuset's Sir Agathon, SBI b 21. S*Källtäppans Omie Omega, SBI g.

+

 

S*Källtäppans Omie Omega, SBI f

och

 S*Linéahuset's Sir Agathon, SBI b 21

 

Kattungar planeras under våren/sommaren 2021.

Väntade färger är röda, creme, bruna, blå, choklad, lilamaskade hanar och honor och brunsköldpadd-, blåsköldpadd-, chokladsköldpadd- och lilasköldpaddsmaskade honor, samt tabbyvarianterna av alla färger!

 

 

Vi säljer inte våra kattungar direkt via internet, vi vill ha personlig kontakt med våra kattungeköpare, men en första kontakt via mail eller telefon är ypperligt!

 

Våra kattungar är SVERAK-registrerade och dolda fel försäkrade i tre år hos SVELAND. När de flyttar är de veterinärbesiktigade så nära flyttdatum som möjligt, ID-chipmärkta och fullvaccinerade mot kattpest och kattsnuva. De är också avmaskade flera gånger. Vår målsättning är att föda upp sunda, härliga barnvana katter som kommer att vara till stor glädje och ge mycket kärlek till sina nya hussar och mattar under många år framåt! Om en del av dem sedan också visar upp sig på utställning så är det bara extra roligt!