Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.

S*Stoneridge U are my Sunshine - My

Född: 2011-03-02

Färg: SBI n 21, Bruntabbymaskad

 

Kattungar: F2-, G2- och I2-kullen

Efter mycket otur med Källtäppans katter och gamla katter som gått bort så behövde vi ha lite glädje i katteriet. Vi ville också passa på att få in lite nytt blod för framtida avel. Vi kontaktade Madeleine Högström och började väntan på en passande och lovande bebistjej. Så kom hon, söt som en docka och med ett temperament utan dess like! :) Lilla My, namnet passar henne perfekt! :) Hon var liten i början, men åt upp sig till att bli lagom ullig och gullig tills hon skulle få åka med oss hem!

 

För att Merrel skulle få sällskap och inte behöva leva utan kattkompis sen Loofi gick bort så bestämde vi att lilla My ska bo i Mora hos min dotter Ronja och hennes man Jonas tillsammans med Merrel. Ronja och Jonas är överlyckliga över det! :)

 

Lilla My charmar alla hon möter och kommer förhoppningsvis att glädja oss i massor av år framöver! Tack snälla Madeleine för att vi fick köpa denna lilla skatt! :)

 

S*Stoneridge U are my Sunshine

Stamtavla

Far: CH Von Frey's Tabby Tiger

SBI a 21

Mor: S*Stoneridge You're the Inspiration

SBI n

CH Von Frey's Tabby Tiger
S*Stoneridge You're the Inspiration