Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.

S*Källtäppans Elmiro Elmo - Miro

Född: 2012-04-06--2013-05-02

Färg: SBI d 21, Rödtabbymaskad

 

Kattungar: G2- och H2-kullen

Vår älskade kära sötaste pojke har tagits ifrån oss! Saknaden är enorm och livet känns inte rättvist. Vi fick bara ett år med dig innan du hastigt rycktes bort ur våra liv. Vårt lilla mirakel och under har gått över regnbågsbron och vi hoppas så innerligt att vi får träffa dig i himlen igen. Du kommer alltid att finnas som ett underbart minne i våra hjärtan! Tack för den tid vi fick dela ditt liv!

 

Vi vågade inte hoppas på detta! Att under kunde ske och att vi skulle få en avkomma efter Vania att spara! :) Men under händer och Vania gav oss en liten guldgosse i Miro! Han är sååå efterlängtad! :)

 

Han är en väldigt mysig misse med kraftig benstomme, härlig typ och bra ögonfärg. Hans markeringar håller för utställning, så den lyckan ska vi också prova.

 

Vi önskar oss också en sköldpaddsmaskad hona efter Miro så han ska få bli pappa till ett par kullar här i vårt katteri.

 

Annars ska han främst vara lekkompis till Frodo hos min son Rasmus och hans sambo Helena i Säter. De båda halvbröderna har det väldigt roligt tillsammans! :)

 

 

 

 

 

S*Källtäppans Elmiro Elmo

Far: CH S*Maha Gita Quaterback

SBI c 21

Mor: S*Källtäppans Vania Vidonia

SBI d

CH S*Maha Gita Quaterback, SBI c 21
S*Källtäppans Vania Vidonia, SBI d