Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.

NL*Daphara's Femme Fatale -Emmie

Född: 2012-03-30

Färg: SBI c, Lilamaskad

 

Kattungar: H2-, K2- och L2-kullen

Vi har fått en liten holländska i vår familj! :)

Femme Fatale – Emmie kom till oss när Miros bror Eldor Echo flyttade till Rebekka van Asperen, Daphara’s birmauppfödning i Holland!

 

Emmie kände sig som hemma så fort hon kom innanför dörren hos oss, trots den långa resan med både bil, tåg, flyg, tåg och bil. Hon reste tillsammans med Rebekka och resan gick jättebra! Hon har ett mycket gott temperament och är supermysig i sitt sätt! Vi är väldigt spända på hur hon kommer att utvecklas och välkomnar nya stamtavle-linjer till Källtäppans! Vi kallar henne den flygande holländaren, och det namnet gör hon skäl för! :)

 

Emmie hittade inte sin plats i hemmet bland de andra katterna som kastrat. Hon blev utfryst och mobbad och så ville vi inte att hon skulle ha det så efter noggrannt letande så hittade vi det perfekta hemmet till Emmie! <3 Hon bor nu i Borlänge hos Lotta och får verkligen vara den princessa hon är och får all uppmärksamhet hon vill ha och förtjänar! Vi är så tacksamma och glada för det!

 

Thank you very much Rebekka for our sweatheart Emmie! :)

 

 

NL*Daphara's Femme Fatale

Stamtavla

Far: EC NL*Baggio Dos Gatos Encantados

SBI b 21

Mor: CH Bera v. d. Schneeblumen

SBI c 21

EC NL*Baggio Dos Gatos Encantados
CH Bera v. d. Schneeblumen, SBI c 21