Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.

EC S*Källtäppans Just My Bonnie - Bonnie

Född: 1993-08-18--2011-02-07

Färg: SBI d, Rödmaskad

 

Kattungar: L-, M-, N-, O-, Q och R-kullen

Så kom då dagen som vi bävat för... Bonnies kropp orkade inte mer. Under slutet av 2009 blev hon dement och detta blev gradvis värre. Hon hörde och såg också mycket dåligt. Men så länge hon uppskattade närhet och åt och klarade sina behov så ville vi ha henne med oss. Den sista tiden orkade hon dock inte tvätta sig. Hon kunde inte hålla urinen och kissade på sig. Det är inte värdigt en katt och vi tog det otroligt jobbiga beslutet att låta henne somna in. Hon har betytt enormt mycket för oss under alla år vi fick njuta av henne och vi är så tacksamma över att vi ändå fick ha henne kvar tills hon blev 17 och ett halvt år. Du kommer alltid att finnas som ett ljust minne i våra hjärtan Bonnie, mattes skatt, vila i frid!

 

Denna dam är mamma till Merrel och Qittie och dotter till Lizzie. Hon är rödmaskad liksom sin son och min kära skugga. Hon går under namnet Bonnie Busa, eftersom hon var riktigt busig som kattunge. En mycket kelig katt, som också är en väldigt god mor som älskar sina barn.

 

Bonnie är en favoritkatt som genom åren givit oss många härliga och gosiga kattungar. Bonnie blev kastrat 10 år gammal och får nu vila från egna barn. Det hindrar henne dock inte från att hjälpa de andra honorna med kattungebestyr! Är man en supermamma så är man!

 

På senare år, har hon blivit lite stelare och sover mer. Hon måste också medicinera varje dag pga sina njurar, men accepterar fullt ut att äta ett piller om dagen, så det får hon göra så länge hon mår bra. Vi vill gärna att hon har ett så bra liv som möjligt så länge som möjligt.

 

 

 

 

EC S*Källtäppans Just My Bonnie

Far: CH S*Änghagens Turn it Totte

SBI d

Mor: EP & IC S*Källtäppans Fabulous

Lizzilady

SBI f

CH S*Änghagens Turn it Totte, SBI d
EP & IC S*Källtäppans Fabulous Lizzilady, SBI f