Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.
S*Källtäppans Gemini Ginne

S*Källtäppans Gemini Ginnie, SBI g

och

 S*Lineahusets Memphis Rock Star, SBI d

 

Kattungar väntas i mitten av juni!

 

Väntade färger är röda, creme, bruna, blå, choklad, lila hanar och honor och brunsköldpadd-, blåsköldpadd-, chokladsköldpadd- och lilasköldpaddsmaskade honor!

 

 

S*Källtäppans Mea Milea, SBI e

och

 S*Lineahusets Memphis Rock Star, SBI d

 

Kattungar väntas i början av juni!

 

Väntade färger är röda och creme hanar och honor!

Denna parning är inte planerad, en tjuvparning som stamtavlemässigt inte är att föredra, så dessa kattungar kommer inte att säjas till avel utan endast till sällskap och ev utsällning.

 

 

+

 S*Lineahusets Memphis Rock Star

Vi säljer inte våra kattungar direkt via internet, vi vill ha personlig kontakt med våra kattungeköpare, men en första kontakt via mail eller telefon är ypperligt!

 

Våra kattungar är SVERAK-registrerade och dolda fel försäkrade i tre år hos SVELAND. När de flyttar är de veterinärbesiktigade så nära flyttdatum som möjligt, ID-chipmärkta och fullvaccinerade mot kattpest och kattsnuva. De är också avmaskade flera gånger. Vår målsättning är att föda upp sunda, härliga barnvana katter som kommer att vara till stor glädje och ge mycket kärlek till sina nya hussar och mattar under många år framåt! Om en del av dem sedan också visar upp sig på utställning så är det bara extra roligt!