Källtäppans heliga birmor, SVERAK-diplomerad uppfödning av helig birma sedan 1988 i Ludvika, södra Dalarna. Birmakattungar tidvis till salu, alla färger med tonvikt på rött. Uppfödare Camilla Lindberg.

Andra N-kullen är född 2019-06-09!

Det blev två hanar och två honor, men tre av dem hade väldigt låga födelsevikter. Vi förlorade Gabriel och Ängla efter bara ett dygn. Vi förlorade också lilla rödmaskade Super Nova när hon bara var 2,5 vecka gammal. <3 Vila i frid älskade små änglar! <3 Kvar i kullen är vår teddybjörn, crememaskade hanen Neo Norton! Norton är resultatet av en tjuvparning och kommer inte att säljas till avel.

 

S*Källtäppans Neo Norton, SBI e.

 

Far: S*Linéahuset's Memphis Rock Star, SBI d

 

 

 

 

 

 

Mor: S*Källtäppans Mea Milea, SBI e

S*Linéahuset's Memphis Rock Star
S*Källtäppans Mea Milea
Andra N-kullen 5,5 veckor.

Andra O-kullen är född 2019-06-26!

Det blev en brunmaskad hane, en blåmaskad hane, en rödmaskad hona, en crememaskad hona, en brunsköldpaddsmaskad hona och en blåsköldpaddsmaskad hona! Underbart roligt med sexlingar! <3

 

S*Källtäppans Oreo Orion, SBI n,

S*Källtäppans Ozzi Ozon, SBI a,

S*Källtäppans Olga Oliva, SBI d,

S*Källtäppans Oops Octavia, SBI e,

S*Källtäppans Opalilia Opal, SBI f och

S*Källtäppans Omie Omega, SBI g.

 

Far: S*Linéahuset's Memphis Rock Star, SBI d

 

 

 

 

 

 

Mor: S*Källtäppans Gemini Ginnie, SBI g

Stamtavla

S*Linéahuset's Memphis Rock Star
S*Källtäppans Gemini Ginnie
Andra O-kullen 3 veckor gamla.

Vi säljer inte våra kattungar direkt via internet, vi vill ha personlig kontakt med våra kattungeköpare, men en första kontakt via mail eller telefon är ypperligt!

 

Våra kattungar är SVERAK-registrerade och dolda fel försäkrade i tre år hos SVELAND. När de flyttar är de veterinärbesiktigade så nära flyttdatum som möjligt, ID-chipmärkta och fullvaccinerade mot kattpest och kattsnuva. De är också avmaskade flera gånger. Vår målsättning är att föda upp sunda, härliga barnvana katter som kommer att vara till stor glädje och ge mycket kärlek till sina nya hussar och mattar under många år framåt! Om en del av dem sedan också visar upp sig på utställning så är det bara extra roligt!